JokKISS

Finns det en rörelse, känsla eller tanke i din kropp och själ som du skulle vilja ge uttryck för? Nu är det möjligt!

Anmäl dig till scenkonstens rockfestival FINFRINGEs JokKISS programhelheten HÄR senast den 15.9.2021.

 

FINFRINGE, scenkonstens rockfestival, vill erbjuda alla möjligheten att uppträda med ett eget max.15 minuter långt framträdande. Det viktigaste med JokKISS är det som berör just DIG. Genren är fri: teater, cirkus, dans, performans eller vad du än hittar på att kombinera inom scenkonst. Vi bjuder på verktygen, dvs hjälp och utrustning efter behov och resurser. Framträdandet kan göras ensam eller tillsammans, med vänner eller andra medlemmar från JokKISS verkstäderna.

Framträdandena skapas enligt en steg-för-steg "från idé till framträdande" -metod. I metoden bearbetas framträdandena i regelbundna verkstäder fram till FINFRINGE -festivalen, på vilken du och/eller din grupp får möjligheten att uppträda en gång. Verkstäderna rymmer cirka 10 idéer. Verkstäderna är på finska, men framträdandet kan vara på vilket språk som helst eller också utan språk.

Att delta i JokKISS är gratis, men möjliga andra behov och utrustning för framträdandet (t.ex. rekvisita, kostym mm.) bör du stå för själv. Vi kan erbjuda scen, ljus, ljud och hjälp efter bästa förmåga även i andra frågor.

Ansök till JokKISS senast den 15.9.2021. Alla valda välkomnas till ett första möte onsdagen den 16.9. kl 18 i FINFRINGEs lokaler på Ursinsgatan (mer information meddelas senare). Alla anmälda informeras om urvalet. När ni anmäler er som en grupp räcker det med att en person i gruppen fyller i anmälningsformuläret och fungerar därmed som kontaktperson för gruppen.

 

Frågor gällande JokKISS kan skickas till Saara: Saara (at) finfringe.fi

Välkommen med!