FFOFF

Vill du uppträda på den internationella scenkonstfestivalen? Vi söker olika slags scenkonstföreställningar till FFOFF, dvs. Finfringes off-program. Vi vill se cirkus, dans, teater, musik, performance, dockteater osv. Alla korta föreställningar kan söka hit.

I år ordnas Finfringe festivalen den 10.–13.5.2023 på Åbo Svenska Teater, Linnateatteri, Åbo stadsteaters Sopukka-scen, Hansakvarteret och på Åbos splitternya salutorg med omnejd. Vi söker OFF-program till Hansakvarteret, gågatan och salutorget.

Vi anger möjliga föreställningsutrymmen och bygger upp ett schema för artisterna. Vi kan även hjälpa i en del enkla ärenden, som t.ex. tillgång till elektricitet el. dyl. Artisterna sköter själva om övriga föreställningstekniska lösningar.

Vi säljer inte inträdesbiljetter till FFOFF-programmet utan det är öppet för all publik. Man kan alltid gå runt med hatt i publiken, och hungrig behöver man inte gå, eftersom vi bjuder på mat åt artisterna den dag de uppträder. Vi informerar om föreställningarna i vår kommunikation och på vår nätsida, men uppgifter om föreställningarna publiceras inte i den tryckta broschyren.

FFOFF-artister kan se alla festivalens föreställningar gratis med sitt personliga artistpass, så länge som  föreställningarna inte är slutsålda. Ingen förbokning, möjligt inträde klarnar strax innan föreställningsstart, när de som köpt biljetten har gått in i salongen.

Kontakt: off_at_finfringe.fi

OBS!

FINFRINGE fotograferas och filmas på uppdrag av arrangören. Materialet används till att marknadsföra festivalen i framtiden, marknadsföra evenemang under festivalen samt för arkivering. Bilder sänds även till medier för publicering.

Sök för att uppträda på FFOFF!

Vilka föreställningsdagar lämpar sig bäst? *