FFOFF

Vill du uppträda på den internationella scenkonstfestivalen? Vi söker olika slags scenkonstföreställningar till FFOFF, dvs. FINFRINGE:s off-program. Vi vill se cirkus, dans, teater, musik, performance, dockteater osv. Alla korta föreställningar kan söka hit.

I år ordnas FINFRINGE-festivalen 19–21.11 på Åbo Svenska Teater och Hansakvarteret.

Vi anger möjliga föreställningsutrymmen och bygger upp ett schema för artisterna. Vi kan även hjälpa i en del enkla ärenden, som t.ex. tillgång till elektricitet el. dyl. Artisterna sköter själva om övriga föreställningstekniska lösningar.

Vi säljer inte inträdesbiljetter till FFOFF-programmet utan det är öppet för all publik. Man kan alltid gå runt med hatt i publiken, och hungrig behöver man inte gå, eftersom vi bjuder på mat åt artisterna den dag de uppträder. Vi informerar om föreställningarna i vår kommunikation, men uppgifter om föreställningarna publiceras inte i den tryckta broschyren.

Kontakt: off_at_finfringe.fi

OBS!

FINFRINGE fotograferas och filmas på uppdrag av arrangören. Materialet används till att marknadsföra festivalen i framtiden, marknadsföra evenemang under festivalen samt för arkivering. Bilder sänds även till medier för publicering.

Sök för att uppträda på FFOFF!

Vilka föreställningsdagar lämpar sig bäst? *